Հիմնադրված՝ 2022
Ոլորտ՝ Ֆրանսիական հացաբուլկեղեն
Աշխատակիցներ՝ 42
Գլխավոր տնօրեն՝ Լաուրա Եփրեմյան
ԸՆԴՀԱՆՈՒՐ ՆԿԱՐԱԳԻՐ
Զգացեք փոքրիկ ուրախություններով կյանքը սիրելու ու վայելելու ֆրանսիական արվեստը՝ «Art de Vivre»-ը, Երեւանի սրտում: PAUL սրճարան-ռեստորանի տեղը կարելի է գտնել թարմ թխված կրուասանների, խմորեղենի գայթակղիչ բույրով: Երեկոյան այստեղ կարող եք հանգստանալ եւ վայելել հիանալի ընթրիք։ PAUL-ը հայկական մշակույթ է բերել ֆրանսիական հացաբուլկեղենի ու անուշաբույր խմորեղենի պատրաստման արվեստը:
ՆՈՐԱՐԱՐ ԼՈՒԾՈՒՄՆԵՐ
Հավատարիմ սննդի պատրաստման եւ բնապահպանական ամենախիստ նորմերին՝ ֆրանսիական լավագույն հացն ու խմորեղենը թխվում է տեղում՝ օգտագործելով միայն ամենաբարձր որակի բնական բաղադրիչներ, ինչը հնարավորություն է տալիս հաճախորդներին տրամադրել թարմ հացաբուլկեղեն ամբողջ օրվա ընթացքում: